Η WASIM Ολοκληρωμένα Συστήματα Κουφωμάτων Αλουμινίου, σχεδιάζει, παράγει και τοποθετεί κουφώματα σε κάθε κατασκευή χρησιμοποιώντας τα Profil της Europa και της Aluminco.

Η υψηλή αισθητική, η άψογη εφαρμογή, η μοναδική λειτουργικότητα και το τέλειο φινίρισμά τους, καθώς και το γεγονός ότι καλύπτουν ακόμα και τις αυστηρότερες απαιτήσεις για ασφάλεια, στεγανότητα και θερμο-ηχομόνωση, καθιστούν τα κουφώματά της ιδανικά για κάθε χώρο και για κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Η πιστοποίηση των προφίλ της Europa και η πιστοποιηση CE της Aluminco που διαθέτουμε, καθώς και τα κατά ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 πιστοποιητικά που οι ίδιες οι εταιρίες διαθέτουν, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων παραγωγής και αποτελούν κορυφαίες εγγυήσεις της ποιότητάς της δουλειάς μας.

Τα κουφώματα της WASIM σε συνδυασμό με τα Ολοκληρωμένα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA και ALUMINCO είναι σήμερα η κορυφαία επιλογή, γιατί διαβεβαιώνουν σε όλους εμάς, ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα πράγματα κι αν αλλάξουν στη ζωή μας, θα μπορούμε πάντα να επιστρέψουμε σε ένα σπίτι που θα μας προσφέρει ησυχία, ασφάλεια και θαλπωρή.

Ένα σπίτι που θα καλύπτει ουσιαστικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας, μέχρι και το τελευταίο… παράθυρο.